Боулинг Тиймбилдинг

Тиймбилдинг Ескалибур

В последните няколко години тиймбилдингът като форма за създаване на екипност се превърна в едно от най-често практикуваните фирмени мероприятия. Всяка уважаваща себе си и своя персонал фирма започна да обръща внимание на климата и добрите взаимоотношения в колектива, което за никой не е тайна – е скритото оръжие за добри резултати. От няколко години насам една успешна и запомняща се форма на тиймбилдинг в България е тиймбилдинг на боулинг.

Тиймбилдингът на боулинг предполага не просто хвърляне на топки по кеглите, а е организиран под формата на атрактивно състезание.

Надпреварата има квалификационни игри, полуфинални и финални мачове, елиминации и завързани ситуации, когато резултатите на претендентите са равни. Регламентите и начинът на провеждане на тиймбилдинга е предварително уточнен с организаторите. Като допълнителни екстри се предлагат: водещ, купи, коктейл, настаняване в хотел, специално музикално оформление и др. под. По време на тиймбилдинг на боулинг на участниците се предоставят еднакви условия в надпреварата и квалифициран инструктор, който напътства устремилите се към победата състезатели.

За контакти:

„Делта Карт“ ООД
Гр. Пловдив, бул. “Санкт Петербург”/до стадион „Локомотив”/
тел.: 089 990 7992
мобилен: 089 565 3812
e-mail: deltakart@gmail.com

Работно време
Понеделник – Четвъртък 12:00 – 00:00ч.
Петък 12:00 – 00:00
Събота 12:00 – 00:00
Неделя 12:00 – 00:00