Комплекс „Ескалибур“

Комплексът е разположен в широкия център на град Пловдив в непосредствена близост до стадион „Локомотив” и Картинг писта „Лаута”. Първият боулинг в града на седемте тепета разполага с осем писти, две от които са приспособени за деца. Съоръжението функционира от месец октомври 2003 година. Площта му е 1 200 кв. м, върху които са разположени коктейл бар, билярд, боулинг и детски парти клуб.

За изминалите години боулинг центърът успя да се превърне в любимо място на пловдивчани и гости на града, защото съчетава забавлението с приятното прекарване на свободното време, легендата за крал Артур и неговия меч Ескалибур с модернистичния дизайн, допълнен със свеж стил и игра на цветовете. Тук всеки гост е добре дошъл и не само това – на входа триметрови рицари с мечове го посрещат, за да стане част от легендата и го изпращат, за да запази по-дълго спомена за добре прекараното време в ЗАМЪКА.

Внушението за легендарност и старинност в архитектурата на сградата е постигнато чрез изграждането на три кули и фасада, които наподобяват ЗАМЪК, боядисан по специална технология от майстори-художници. Цветовият нюанс е засилен от eфектни бои и светещи надписи.
Вътрешният интериор също залага на легендарното: непосредствено до бара, в чийто център е мечът Ескалибур, забит в скала, е разположена веранда с много цветя. Дясната стена до  боулинг пистите е моделирана със старинни надписи и йероглифи, които създават усещане за мистичност и екзотика. В „Ескалибур” идват не само големи, но и малки гости. За тях в парти клуб „Мерлин” има специални забавни програми за празнуване на детски рождени дни, които комбинират състезания по боулинг с дискотека и бал с маски.

Често атракцията в Пловдив използват и много фирми от цяла България, които наред с официален коктейл поднасят на своите бизнеспартньори и служители интригуваща боулинг надпревара. Победителите в такива турнири стават РИЦАРИ на Замъка „Ескалибур”. Не на последно място трябва да отбележим и невероятната атмосфера на подобни боулинг партита, в които всички не само се веселят, но и „влизат” в легендата на Замъка чрез своето добро настроение и по този начин „дописват” историята на „Ескалибур”.

Галерия

За контакти:

„Делта Карт“ ООД
Гр. Пловдив, бул. “Санкт Петербург”/до стадион „Локомотив”/
тел.: 089 990 7992
мобилен: 089 565 3812
e-mail: deltakart@gmail.com

Работно време
Понеделник – Четвъртък 12:00 – 00:00ч.
Петък 12:00 – 00:00
Събота 12:00 – 00:00
Неделя 12:00 – 00:00