БОУЛИНГ ТИЙМБИЛДИНГ

В последните няколко години тиймбилдингът като форма за създаване на екипност се превърна в едно от най-често практикуваните фирмени мероприятия. Всяка уважаваща себе си и своя персонал фирма започна да обръща внимание на климата и добрите взаимоотношения в колектива, което за никой не е тайна – е скритото оръжие за добри резултати. От няколко години насам една успешна и запомняща се форма на тиймбилдинг в България е тиймбилдинг на боулинг.

Тиймбилдингът на боулинг предполага не просто хвърляне на топки по кеглите, а е организиран под формата на атрактивно състезание.

Надпреварата има квалификационни игри, полуфинални и финални мачове, елиминации и завързани ситуации, когато резултатите на претендентите са равни. Регламентите и начинът на провеждане на тиймбилдинга е предварително уточнен с организаторите. Като допълнителни екстри се предлагат: водещ, купи, коктейл, настаняване в хотел, специално музикално оформление и др. под. По време на тиймбилдинг на боулинг на участниците се предоставят еднакви условия в надпреварата и квалифициран инструктор, който напътства устремилите се към победата състезатели.

За организиране на тиймбилдинг и боулинг турнир направете запитване от тук